Saturday 19 May 2018

Sumedate ööde milonga Pühajärvel / Summer Nights’ MILONGA at Pühajärve @ 14.07 @ 20:00


Armsad tangosõbrad!

On aeg hakata pidama plaane ühe sumeda suveõhtu veetmiseks ja soovitavalt tuleks seda teha kaunil Pühajärvel. Sest te lihtsalt peate nägema, kui sumedad on südasuvised ööd Pühajärvel, kui mahedalt sahisevad tangokingad lossisaali parketil ja kui hingekosutav on kuu peegeldus öisel järvel. 4. korda tantsime Sumedade ööde milongal Pühajärve Spa ja Puhkekeskuse restoranis (http://www.pyhajarve.com/soeoegikohad/restoran).

Alustame kell 20:00, tantsime kuni 02:00.
DJ SOMER SÜRGIT.
23:00 võrratu tangopaari JESSICA ŠTŠERBAKOVA ja SOMER SÜRGITI esinemine.
Osalustasu 12 eurot.

NB! Kõiki, kel plaan jääda ööbima Otepääle või lähiümbrusse, kutsuvad korraldajad Marika & Aivo Puidak pühapäevasele hommikukohvile alates kell 10:00 ReeDe Villasse (http://www.reedevilla.ee/).

Oma tulekust nii milongale kui hommikukohvile palun eelnevalt teada anda FB sõnumiga või mobiilil +372 5286467 (Marika).

FB link.

---------

Dear tango friends!

For the 4th year in a row we are welcoming you to the Summer Nights’ Milonga at Pühajärve SPA & Holiday Resort Restaurant (http://www.pyhajarve.com/en/dining/restaurant).

We will start at 8 PM, dance until 02 AM.
TDJ SOMER SÜRGIT.
11 PM performance of the wonderful couple JESSICA ŠTŠERBAKOVA & SOMER SÜRGIT.
Ticket 12 EUR.


NB! The organisers Marika & Aivo Puidak will welcome all those who will stay overnight in Otepää or nearby to a Morning Coffee on the next, Sunday morning starting at 10:00 am at ReeDe Villa (http://www.reedevilla.ee/).

Pre-registration both to milonga and morning coffee via FB or mobile phone +372 5286467 (Marika).


No comments:

Post a Comment